ЭКСТРУДЕР Е-250-10ST

НАЗНАЧЕНИЕ

для получения текстурированого протеина, соевого мяса

ПРЕИМУЩЕСТВА

  • производство соевого фарша
  • производство соевого гуляша
  • простая конструкция экструдера
  • пар не используется

СЫРЬЕ

шрот соевый пищевой

  • масличность шрота -0,5-2%
  • протеин в шроте – от 45% (в пересчете на абсолютно сухое вещество)
  • pdi  – от 50  ед.
Заказать

Описание

  • Параметр
    Значение

  • Производительность, до кг/час:
    250

  • Мощность, кВт:
    37

  • Длина, мм:
    2000

  • Ширина, мм:
    1970

  • Высота, мм:
    1650

  • Масса, кг:
    1000

ПРИНЦИП РАБОТЫ

Raw material is fed from a hopper into screw barrel. Feed is regulated by frequency converter. Inside the screw barrel the raw material is mixed, pressed and heated.
Under the influence of pressure and temperature structural changes occur in the meal.
Soybean meal is textured.
Textured soy protein (TSP) leaves the working body through the outlet die.
On the outlet die there is a cutter, which divides the product into measured pieces. As a result we get the so called soy meat.
The product can be additionally ground on a special mill; in this case we get a soy ground meat.
After grinding the TSP is supplied to the dryer and after that to the cooler.